Amsterdam-baserede Donsje (hollandsk for "fluffy") tilbyder en bred vifte af nuttede støvletter og tilbehør til spædbørn, småbørn og børn. Alle Donsjes produkter er håndlavede og produceret i luksus læder Materialer og yders komfortable. Donsje futterne er komfortable med plads til at bevæge sig frit, så dit barns fødder kan udvikle sig naturligt og sikkert som forberedelse til de længe ventede første skridt.

Donsje futterne er chikke med et nostalgisk twist og hvert produkt kommer smukt pakket i en pose med en lille klokke, hvilket gør Donsje den perfekte gave.

Donsje blev grundlagt af Floor van Oosten Slingeland i 2013. Da hun ikke kunne finde den perfekte sko til hendes lille datter, Floor besluttede derfor at leve sin egen. Nu designer hun uimodståelige håndsyede støvletter og sandaler til både piger og drenge, og har for nylig tilføjet tilbehør, herunder hatte og tasker, til Donsje kollektionen. Donsje signature stil afspejler Floors kærlighed til vintage sko af læder i høj kvalitet og godt håndværk.